Üzleti könyvek

Hogyan lesz egy kezdő vállalkozóból sikeres vállalkozás, amely megállja a helyét a piacon? Mitől lesz valaki igazán jó vezető és menedzser? Melyek azok a képességek, amelyekkel egy menedzsernek vagy vezetőnek rendelkeznie kell? Fedezd fel az üzleti könyvek széles kínálatát és emeld magasabb szintre a vezetői tudásod!

Új
Paradise now - Karl Lagerfeld csodálatos élete
Előrendelhető
William Middleton
Várható megjelenés: 2024. szeptember 27.
Ferrari
Rendelhető
Brock Yates
Vegyél rá bárkit bármire!
Rendelhető
Dr. David J. Lieberman
Így lettem séf
Rendelhető
Sárközi Ákos
Tedd magad hasznossá
Rendelhető
Arnold Schwarzenegger
Elon Musk
Rendelhető
Walter Isaacson
A pénz felemelkedése
Rendelhető
Emotion Code
Rendelhető
Dr. Bradley Nelson
Emlékezz mindenre
Rendelhető
Grandmaster Kevin Horsley
Mielőtt feladnád
Előjegyezhető
Bódi Tesók
1 - 50 / 214 termék

Leírás

Legjobb üzleti könyvek


Hogyan lesz egy vállalkozóból sikeres vállalkozás, amely megállja a helyét a piacon? Mitől lesz valaki igazán jó vezető és menedzser? Milyen képességekkel, tudással és személyiséggel kell rendelkeznie egy vállalkozónak, hogy boldoguljon az üzleti életben és nyereséget érjen el a vállalkozásában? Nem könnyű megválaszolni ezeket a kérdéseket, hiszen minden vállalkozás egyedi. Megvan a sajátos céges kultúra és imázs, amelyet a vezető személyisége, céljai is jelentősen formálnak. Az viszont kétségtelen, hogy a legjobb vezetők osztoznak bizonyos tulajdonságokon és jó stratégák. A jó vezető rendelkezik kitartással, akaraterővel és motivációval.  Vannak céljai és azoknak stratégiát rendel. Mer kockázatot vállalni a potenciális jövőbeli haszon elérése reményében, ugyanakkor nem sodorja veszélybe a vállalkozás és a munkavállalói jövőjét. Behatóan ismeri a piacot és azt az iparágat, amelyben tevékenykedik. 

Az üzleti könyvek rengeteg segítséget nyújthatnak, ha egy már működő módszert szeretnénk lemásolni, illetve beilleszteni a saját stratégiákba. A már mások által bejáratott technikák megismerése és elsajátítása elengedhetetlen ahhoz, hogy meglévő üzletünket kedvező irányba fejlesszük tovább. De ne feledkezzünk meg az üzleti etikáról, az egyéni- és csapatmunka fontosságáról, illetve az üzlet magatartás pszichológiájáról sem. Kínálatunkban megtalálhatóak a legjobb menedzsment könyvek a céltudatos vezetőknek. Ha többet szeretnél megtudni a siker kulcsáról, válogass az üzleti kategória kínálatából! Ha szeretnél többet tudni arról, hogy hogyan válik valaki igazán jó vezetővé, akit üzlettársai, partnerei és munkavállalói is megbecsülnek és tisztelnek, nézz szét az üzleti könyvek széles választékában!

Top 20 eladás az elmúlt 30 napban - Üzleti könyvek

Top 20 eladás az elmúlt 365 napban - Üzleti könyvek

1.Tedd magad hasznossá
Rendelhető
5.999 Ft5.399 Ft
3.Ferrari
Rendelhető
4.999 Ft4.499 Ft
4.Elon Musk
Rendelhető
10.499 Ft9.449 Ft
5.Emlékezz mindenre
Rendelhető
5.290 Ft4.761 Ft

Szűrés - Üzleti könyvek