Bexi

Te is Bexi-rajongó vagy? Akkor jó helyen jársz! Kínálatunkban megtalálod az összes Bexi könyvet, amikkel garantáltan nem fogsz unatkozni!

A sorozatban nincs termék.

Leírás

Bexi-sorozat


A Bexi Leiner Laura hat kötetből álló kortárs magyar kortárs ifjúsági regénysorozata, amely a zeneipar sajátosságait és a fiatalok életét megnehezítő mélypontokat mutatja be. A regények nem szenvednek hiányt szerelemben és csalódásban, sikerekben és megpróbáltatásokban, valamint az emberi kapcsolatok érdekes formálódásában.

A Bexi cselekményének főszereplője a tizenhat éves Budai Rebeka, aki imád énekelni. Miután viccből feltölt a barátja közösségi média oldalára egy humoros, zenés videót a Késtél című dallal, teljesen megváltozik az élete. Körte, a tetoválóművészből lett menedzser meglátja a lányban rejlő tehetséget, és úgy dönt, szárnyai alá veszi őt, hogy sikeres popszárt faragjon belőle. Rebeka élete nagy fordulatot vesz azáltal, hogy belecsöppen a zeneipar világába. Sok kihívással és bonyodalommal kell szembenéznie, és olykor kompromisszumokat is kell kötnie. A karrierépítés, a magánélet, és a suli egyidejű menedzselése nagy kihívást jelent számára, mindemellett pedig a hirtelen jött hírnév okozta lelki változásokkal is meg kell küzdenie. Vajon sikerül a lánynak helytállnia? Ha kíváncsi vagy, hogyan alakul Budai Rebeka karriere és élete, olvasd el a nagy sikerű Bexi sorozatot!


Leiner Laura


Leiner Laura nagy sikerű magyar író, aki már tizennyolc éves kora óta aktívan dolgozik a szakmájában. 

Első regényét, melynek címe Remek!, 2005-ben publikálta a Universal Hungary Lap- és Könyvkiadónál. Ismertségét és népszerűségét azonban A Szent Johanna gimi ifjúsági naplóregény-sorozatának köszönheti, mellyel világszerte sok fiatal lány szívét meghódította. A Szent Johanna gimi napjaink egyik legismertebb ifjúsági könyvsorozata, de emellett említésre méltó a Bexi is, mely szintén az írónő tollából származik, és hasonlóan csodálatos olvasói élményeket kínál, mint a Szent Johanna gimi. 

Leiner Laura sikerének titka, hogy a célcsoportjának szemszögéből írja a történeteit, és olyan témákat érint a regényeiben, melyek az ő életüket is érintik. A fiatal olvasók úgy érezhetik, a könyv nem nekik, hanem róluk szól, és hogy azokat a problémáikat és nehézségeiket írja le, amikkel ők is nap mint nap küzdenek: a személyes kapcsolatok menedzselése, az első szerelem, a suli és a magánélet közötti egyensúly, az időhiány, a kötelességeknek való megfelelés, a szülőkkel való konfliktusok, és természetesen a pályaválasztás és az útkeresés. 

Mivel a történet nagyrészt róluk szól, sokkal könnyebben tudnak azonosulni a karakterekkel, megérteni a problémáikat, és velük együtt izgulni a kalandjaik során.  

Ha A Szent Johanna gimi elnyerte a tetszésedet, és szívesen olvasnál többet is az írónőtől, a Bexi neked való olvasmány lesz! 


A Bexi-sorozat részei:


  • Késtél
  • Hullócsillag
  • Illúzió
  • Nélküled
  • Valahol
  • Egyszer

Szűrés - Bexi