Hobbi, szabadidő

A hobbi és szabadidős könyvek között megtalálod az érdeklődési körödhöz passzoló könyveket. Legyen szó kertészkedésről, futballról, állattartásról, utazásról vagy művészetről, a Szukits oldalon várnak téged a legjobb hobbi és szabadidős könyvek!

Új
Hogyan neveljünk boldog macskát
Előrendelhető
Sophie Collins
Várható megjelenés: 2024. június 7.
Új
Hogyan neveljünk boldog kutyát
Előrendelhető
Sophie Collins
Várható megjelenés: 2024. június 7.
Új
A kutyád tükröt tart neked - Egymás megértése az érzelmeken keresztül
Előrendelhető
Kevin Behan
Várható megjelenés: 2024. április 26.
Új
Ötven növény, amely megváltoztatta a történelmet
Előrendelhető
Bill Laws
Várható megjelenés: 2024. április 12.
Új
Takarítsunk okosabban
Előrendelhető
Anke Schmidt
Várható megjelenés: 2024. április 5.
Új
Macskabirodalom - Színezőkönyv
Rendelhető
Új
A Szacuma-rejtély
Előjegyezhető
Bob Mortimer
Új
Kis győzelmek
Rendelhető
Johanna Basford
Budapest Outdoor
Rendelhető
Tenczer Gábor
Kertésznapló 2021
Rendelhető
Bálint György
Antikvár (szépséghibás) termék
Szemenszedett mese
Rendelhető
Vavyan Fable
1 - 50 / 866 termék

Leírás

Hobbi, szabadidős könyvek


Fedezd fel a hobbi és szabadidős műfaj népszerű köteteit! Neked a mi hobbid? A foci, a kreatív kézimunka, kertészkedés, sütögetés, lakberendezés, az utazás vagy valamilyen művészeti tevékenység? Kösd össze a kellemeset a hasznossal és olvass a kedvenc szabadidős témáidban, miközben új ismeretekkel gazdagodsz! Inspirálódj mások által, meríts új ötleteket és fedezd fel a benned rejlő lehetőségeket. A hobbi, szabadidő kategóriánk könyvei között mindenki megtalálhatja a kedvenc tevékenységéhez vagy a saját személyiségéhez passzoló kötetet, amely új információkkal gazdagít és egyben vidámságot hoz a hétköznapokba.


Könyvek kertészkedéshez


A kertészkedés olykor igazi kihívást jelenthet kezdőknek és profiknak egyaránt. Ilyenkor jól jöhet egy hasznos kertészetről szóló kötet a polcra, ami segít átlendülni a nehézségeken és hasznos tanácsokkal lát el. Tanulj a kertészkedés mestereitől és ismerd meg azokat az értékes tippeket és praktikákat, amelyekkel felgyorsíthatod a növények fejlődését, megóvhatod őket a káros parazitáktól és élősködőktől, illetve biztosíthatod számukra a legmegfelelőbb körülményeket. Kínálatunkban megtalálod a legnépszerűbb kertészet könyveket.


Utazós könyvek


Az igazi kalandorokat várják a legjobb utazós könyvek, amelyek segítségével megismerheted más országok nevezetességeit és kultúráját, a világ szépséges tájait, természeti csodáid, vagy éppen a szülőhazád történelmét. Ismerd meg Magyarország világörökségeit, természeti csodáit, vagy az ezerarcú japán kultúrát!


Autós és motoros könyvek


A vezetés és gyorsulás szerelmeseit számos autós és motoros kötet várja kínálatunkban, amelyekkel betekintést nyerhet a kedvenc sportjának titkaiba, a híres versenyzők életébe és a sikerhez vezető útjukba. Meríts inspirációt Lewis Hamilton, Iceman, Niki Lauda, Ayrton Senna, Enzo Ferrari, és még sok más legendás bajnok életrajzi könyvéből a legjobb autó-motor sport könyvek által. Ismerd meg sikerüknek titkát.


Állatos könyvek


Szeretnéd jobban érteni kiskedvenced testbeszédét és azt, hogy pontosan milyen igényekkel rendelkezik? Esetleg tanácsra lenne szükséged azzal kapcsolatban, hogyan tanítsd játékosan a kutyusod? Az állatos könyvek által hasznos információkkal gazdagodhatsz, ami elengedhetetlen ahhoz, tudatos gazdi légy. A praktikus tanácsok segítségével lehetőség van egy boldog és kiegyensúlyozott kapcsolat kialakítására a kiskedvenceddel. 


Szűrés - Hobbi, szabadidő